Bestratingswerken Maertens

Services

Onze services

Wat wij doen

Professionele bestratingswerken, duurzaam en prachtig! 

Bestratingswerken

Aanleggen of vernieuwen van bestrating op wegen, paden of andere oppervlakken.

Opritten/terrassen

Nadruk ligt op het creëren van vlakke en toegankelijke oppervlakken.

Boordsteen

Worden gebruikt als randen van bloemperken of gazons. Ze helpen de grond op zijn plaats te houden.

Grasdallen

Grasbetontegels  die worden gebruikt voor verharding zoals grasvelden en opritten.

Klinkerwerken

Materialen zoals klinkers, stenen of tegels om oppervlakken te decoreren.

Parkings

Vakkundige aanleg van parkings voor een optimale mobiliteit.

Wij kunnen alles voor jou doen!

Transformeer uw oprit of tuinpad met Bestratingswerken Maertens!

0 +
Jaren ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Vakmannen
0 +
Succesvolle projecten
Gebruikte materialen

Wij kiezen het beste voor jou

Bij het aanleggen van bestratingen voor opritten, terrassen en paden zijn er verschillende materialen beschikbaar om uit te kiezen. Hier vind u een overzicht van welke materialen we het meest gebruiken.

Betonklinkers1

Betonklinkers

Natuursteen

Natuursteen

Blauwsteen

Blauwsteen

Platines

Platines

Kasseien

Kasseien

Grind

Grind

Advies nodig? Wij zijn er om u te helpen!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

 

Bestratingswerken

Bestratingswerken zijn een waardevolle service die uw woning of bedrijfspand kan transformeren en uw buitenruimte vergroten. Door een professionele bestratingswerker in te huren, kunt u genieten van een breed scala aan voordelen, waaronder duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische aantrekkingskracht. Van het aanleggen van een nieuwe oprit of terras tot het creëren van mooie tuinpaden, bestratingswerken kunnen op maat worden gemaakt om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. Met behulp van hoogwaardige materialen en ervaren vakmanschap kan een professionele bestratingswerker u helpen uw droomleefruimte te creëren en uw eigendomswaarde te verhogen.

Opritten en terrassen aanleggen

Een vakkundig aangelegde oprit kan niet alleen uw huis een stijlvolle uitstraling geven, maar ook de veiligheid en functionaliteit van uw buitenruimte verbeteren. Een terras biedt daarnaast de ideale gelegenheid om van uw buitenruimte te genieten en gasten te ontvangen. Of u nu op zoek bent naar een modern, klassiek of landelijk ontwerp, onze bestratingswerkers zijn experts in het aanleggen van terrassen en opritten, op maat van uw specifieke behoeften en wensen.

Boordstenen

Boordstenen zijn een belangrijk onderdeel van bestratingswerken en worden vaak gebruikt om de randen van opritten, terrassen en trottoirs af te werken. Boordstenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op uw specifieke ontwerpbehoeften. Boordstenen bieden verschillende voordelen, waaronder het creëren van een nette en professionele afwerking, het beschermen van de omliggende bestrating tegen beschadiging en het verhogen van de veiligheid door het voorkomen van uitglijden en struikelen. Onze bestratingswerkers kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste boordstenen voor uw project en zorgen voor een professionele installatie.

Grasdallen

Grasdallen zijn een geweldige optie voor het creëren van een duurzame en milieuvriendelijke buitenruimte. Deze betonnen blokken met honingraatstructuur zijn ontworpen om gras te laten groeien tussen de openingen. Grasdallen bieden verschillende voordelen, waaronder het verminderen van wateroverlast door regenwater af te voeren en het verbeteren van de bodemkwaliteit door het stimuleren van de groei van graswortels. Bovendien zijn grasdallen gemakkelijk te onderhouden en bieden ze een mooie, groene uitstraling aan uw buitenruimte. Onze bestratingswerkers kunnen u helpen bij het ontwerpen en installeren van grasdallen om een prachtig en duurzaam buitengebied te creëren.

Klinkerwerken

Klinkerwerken zijn een populaire keuze voor het creëren van duurzame en mooie buitenruimtes. Klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals opritten, terrassen en tuinpaden. Onze bestratingswerkers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van klinkerwerken die voldoen aan uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Klinkerwerken bieden verschillende voordelen, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetiek. Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een professionele installatie, zodat u jarenlang van uw klinkerwerken kunt genieten.

Parkings

Wij bieden een professionele en efficiënte service voor het ontwerpen en aanleggen van parkings voor commerciële en residentiële gebouwen. Onze ervaren bestratingswerkers zorgen voor een duurzame en esthetisch verantwoorde parking die voldoet aan uw specifieke behoeften en vereisten. Wij werken met hoogwaardige materialen en houden rekening met factoren zoals drainage, verlichting en toegankelijkheid. Wij zorgen ervoor dat uw parking veilig en goed beloopbaar is voor voertuigen en voetgangers. Of u nu een kleine of grote parking nodig heeft, wij zorgen voor een efficiënte en professionele service die aan uw eisen voldoet.

Contact Informatie